Program L-V: 09:00-17:00 S: 09:00-14:00
ro

Salamander - o companie cu tradiție

19.11.2023

Următoarele premii de la jurii renumite și mass-media de afaceri sunt o confirmare a strategiei noastre myWindow. Noi considerăm această fereastra ca fiind un produs de design tangibil, dezirabil și durabil, care este pus în valoare cu stil ca o legătură între fațada clădirii și designul spațiului de locuit. Desigur că suntem mândri de acest efort de echipă și suntem încântați că convingem cu produsele noastre de înaltă calitate și spiritul nostru de inovație și, în mod evident, obținem un nivel ridicat de satisfacție a clienților. Suntem recunoscători pentru încrederea acordată sub forma distincțiilor și a premiilor. Nu ne oprim însă aici, vom continua să lucrăm la îmbunătățirea produselor noastre pentru clienții noștri, gândindu-ne continuu la durabilitate și inovație.

Salamander Industrie-Produkte GmbH, compania majoritar familială, cu sediul social în Türkheim, Unterallgäu este activă în cinci domenii comerciale puternice. Domeniile de activitate au fost gândite astfel încât grupul de companii să acţioneze cu succes pe pieţele de interes, să perceapă corect tendinţele şi să-şi poate utiliza optim şansele şi în acest mod să atingă o maximă flexibilitate şi apropiere de piaţă.

Compania Salamander Industrie-Produkte GmbH s-a dezvoltat de-a lungul timpului, devenind un grup dinamic și performant care s-a specializat în cele din urmă în domeniile Salamander Bonded Leather, Salamander Window & Door Systems și ttp Papenburg.

Odată cu formarea grupului de companii a fost creată o structură puternică de mărci comerciale caracterizată de transparența specifică mărcilor Salamander, orientarea către client și încredere.

Suntem foarte mândri de această evoluție care va contribui și în continuare, pe termen lung, la succesul companiei noastre.

Salamander Window & Door Systems

Salamander Window & Door Systems face parte dintre producători europeni de sisteme de top pentru uşi şi ferestre economice din material sintetic.

Salamander dezvoltă de mai mulţi ani într-o strânsă colaborare cu clienţii săi, profiluri PVC pentru ferestre, uşi şi multe alte aplicaţii pentru ferestre. 


Design & durabilitate

Salamander este Red Dot Winner cu fereastra Greta®Fenster

În calitate de Red Dot Winner, am primit un alt premiu renumit și prestigios pentru fereastra noastră Greta®Fenster. Profilele inovatoare si sustenabile Greta®Fenster au câștigat un premiu important la categoria "Design de produs". Red Dot Award este un concurs internațional pentru design de produs, design de comunicare și concepte de design. Pentru fiecare nominalizare, un juriu se reunește anual pentru a analiza individual candidaturile și apoi decide asupra premiilor. Juriul este format din designeri, profesori și jurnaliști, iar în 2022 a fost alcătuit din 48 de personalități din 23 de țări.
Prin produsul inovator și durabil Greta®Fenster,Salamander combină mulți ani de experiență în dezvoltarea ferestrelor, standarde maxime de design și durabilitate consecventă. Printr-o rețetă inovatoare, care se bazează în întregime pe materiale reciclabile ale ferestrelor de înaltă calitate, se formează o textură unică, naturală, cu aspect de beton. Suprafața modernă, cu pori deschiși, transformă Greta®Fenster într-o experiență tactilă. Greta®Fenster este realizată din energii 100% regenerabile, datorită propriilor hidrocentrale, sistemelor fotovoltaice și electricității verzi.


Salamander câștigă premiul Greta®Fenster German Design Award

Cu noul nostru produs Greta®Fenster , am câștigat pentru prima dată unul dintre cele mai importante și renumite premii germane de design: German Design Award. La categoria "Excellent Product Design - Eco Design " Salamander a reușit să convingă juriul că fereastra Greta®Fenster este obiectul de design al unui viitor durabil. German Design Award, care este acordat o dată pe an de Consiliul German de Design, onorează proiecte inovatoare care oferă răspunsuri la provocările vremurilor noastre cu standarde înalte de design și durabilitate, se orientează mai mult după design și răspund celor mai înalte cerințe ale clienților. 


Inovație

Salamander convinge prin inovație

Am participat la a 29. rundă a concursului TOP 100 ca sursă de idei și am primit sigiliul TOP 100 2022. Doar companiile mijlocii deosebit de inovatoare primesc acest premiu. Miezul competiției de inovație TOP 100 este un proces de selecție științifică. În numele compamedia, organizatorul comparației, cercetătorul în inovare Prof. Dr. Nikolaus Franke și echipa sa se bazează pe mai mult de 100 de indicatori de inovație din cinci categorii: Top management-ul care promovează inovația, climatul inovației, procesele și organizarea inovatoare, orientarea externă/inovarea deschisă și succesul inovației.

Fereastra Salamander este o fereastră tangibilă, durabilă și orientată spre design, care susține în mod optim cerințele specifice. Cu platforma noastră de produse greenEvolution, care funcționează ca un sistem modular, care include o aplicație, și noul nostru produs Greta®Fenster, demonstrăm puterea noastră inovatoare și spiritul de pionier. Produsele noastre sunt deosebit de durabile datorită economiilor de CO² și materiale și a duratei lor de viață crescute. Suntem de asemenea un gamechanger pentru viitoarele sisteme de ferestre. Întotdeauna cu un pas înainte - spre un viitor mai bun în care merită să trăiești. 

Sursă articol https://www.salamander-windows.com/ro